Tweedehandsshop

Beste ouders,

 
rekening houdend met de coronamaatregelen en -cijfers hebben we vanuit de tweedehandsshop beslist om dit scoutsjaar niet meer fysiek te openen. Dit wil concreet zeggen dat
  1. nieuwe uniformen rechtstreeks bij Hopper aangekocht moeten worden. Als je bij bestelling het lidnummer van Scouting Siegfried Ranst doorgeeft, ontvangen we een klein percentage van alle aankoopbedragen. Dat geld wordt opnieuw in de scoutswerking geïnvesteerd (aankoop en herstelling van materiaal).
  2. tweedehandsuniformen niet verkocht en aangekocht worden. Wil je na een kastopruiming toch al af van te kleine uniformen, dan kan je die voor de vergadering afgeven bij de groepsleiding. Je krijgt hier dan geen geld voor! We verkopen ook geen tweedehandsuniformen, omdat elk gepast stuk dat niet gekocht wordt, dan door ons gewassen en ontsmet moet worden. 
  3.  groepst-shirts, kentekens, dassen en dasringen kunnen nog altijd besteld worden via https://forms.gle/gDaMCRod3aNmk7PG9. Na ontvangst van betaling op rekening BE20 9799 7595 1256 van de tweedehandsshop, krijg je een mail met bevestiging van jouw afhaalmoment.  
  4. We geven graag nog kort mee waaruit ónze uniformen bestaan:

    ·       Kapoenen: short/rok, trui, T-shirt van Siegfried Ranst;

    ·       Welpen/kabouters: short/rok, trui, T-shirt van Siegfried Ranst;

    ·       Vanaf Wolven/padvinders: broek/rok, trui, T-shirt van Siegfried Ranst en hemd.
We wensen iedereen een onvergetelijk kamp toe en hopen dat we elkaar op de overgang weer kunnen zien.
 
De ploeg van de tweedehandsshop