Tweedehandsshop

2ehandsshop

Wij zijn vier enthousiaste moeders die in hun (schaarse) vrije tijd iets voor de groep willen doen, namelijk uniformen betaalbaar houden voor iedereen.

Je kan bij ons terecht voor de aankoop van groepsT-shirts, dassen, kentekens en tweedehands scoutsuniformen. Daarnaast kopen we graag jouw uniformstukken over als ze nog in goede staat zijn. Zo worden ze gered van de spullenhulpzak en kunnen wij er nog anderen gelukkig mee maken. 

Ons winkeltje in de Boerenkrijglaan is maandelijks open van 13u45 tot 14u15. De openingsdata vind je terug op de website.

 

Twijfel je over welk kenteken nu weer waar op het hemd genaaid moet worden, dan kan je tijdens de verkoopmomenten een foto komen nemen van onze voorbeeldhemden.

 

Nieuwe uniformen kunnen enkel tijdens de overgang bij ons gepast en besteld worden. Wij gaan die dan voor jou ophalen in Antwerpen. Daarna moet je zelf naar Hopper rijden voor de aankoop van nieuwe uniformstukken. Rechtstreeks bestellen kan uiteraard ook via http://www.hopper.be/winkel .

  

Mocht je nog bijkomende informatie wensen dan kan je ons conctacteren via 2dehandsshop.scoutsranst@gmail.com